Androgel kopen voor mannen.

Testosteron gel of androgel kopen ?

Home  >>  Blog  >>  Testosteron gel of androgel kopen ?

Testosteron gel of androgel kopen ?

Testosteron gel of androgel kopen ?

Zodra je ontdekt dat je een lage testosteron gehalte hebt kan je profiteren van het gebruik van testosteron vervangende therapie.  AndroForte werkt als de meest effectieve en is net als AndroGel een geweldig middel. Ik hoop dat je het nuttig vind en ook echt gebruikt indien nodig.

Er is nogal een groot verschil in de dosering. AndroForte kracht is 5% en AndroGel kracht is 1,62%. Dit betekent dat AndroForte een hogere concentratie van testosteron heeft waarodoor je minder hoeft te gebruiken. AndroGel is een actueel gel en AndroForte is een actueel crème. Dus toepassen is een persoonlijke aanbevelingen. We hebben het gevoel dat het gebruik van een crème makkelijker is toe te passen als de gel  die een plakkerig residu kan achterlaten. De crème heeft niet dezelfde plakkerig gevoel en absorbeert gemakkelijk in de huid.
AndroForte is veel goedkoper dan AndroGel, of in feite alle andere gerenommeerde actueel testosteron therapieën. Een buis van AndroForte kost je $ 130 in vergelijking met $ 337 * voor een fles AndroGel dat is een enorm verschil van $ 207! Vergeet niet dat een buis van AndroForte, dit gebruik je 50 dagen en een fles AndroGel duurt 30 dagen. Dus het beste is goed te overwegen en aan de hand daarvan een keus te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *