Androgel kopen voor mannen.

De gevolgen en resulaten van Testosteron Androgel

Home  >>  Uncategorized  >>  De gevolgen en resulaten van Testosteron Androgel

De gevolgen en resulaten van Testosteron Androgel

On augustus 9, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Deze medicinale gel bevat testosteron. Het wordt gebruikt voor hormoonvervanging bij mensen die niet in staat zijn om voldoende testosteron te produceren. Dit medicijn wordt geabsorbeerd door de huid en het komt in je bloedbaan terecht ook helpt het je lichaam om een normale testosteronspiegel te bereiken. AndroGel heeft een black-box waarschuwing voor secundaire blootstelling aan vrouwen en kinderen. Patiënten moeten voorzorgsmaatregelen in acht nemen en instructies nauwgezet volgen om accidentele blootstelling te vermijden.

Vrouwen en kinderen moeten contact met kleding of huid van de mannen die dit middel gebruiken vermijden. Vrouwen en kinderen kunnen de symptomen van secundaire blootstelling zien, inclusief:

Uitbreiding van de genitaliën
Vroege ontwikkeling van schaamhaar bij kinderen
Verhoogde erecties
Verhoogd libido
Agressief gedrag
Toename van acne en lichaamshaar bij vrouwen

Bijwerkingen bij mannen:
Een van de meest gevaarlijke bijwerkingen van AndroGel is de link naar cardiovasculaire problemen, zoals hartaanvallen en beroertes. Onlangs heeft een aantal studies getoond dat mannen met behulp van testosteron drugs een verhoogd risico hebben op een hartaanval en beroerte. Behalve ernstige cardiovasculaire risico’s, kan AndroGel ook leiden tot een aantal andere bijwerkingen, inclusief: Prostaatkanker, Grote rode bloedcellen, Verminderde zaadcellen, Oedeem, Gynaecomastie, Slaap apneu en Hoge cholesterol, het geneesmiddel verhoogt de niveaus van cholesterol in het lichaam, en artsen kunnen aanbevelen de behandeling stop te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *