Androgel kopen voor mannen.

Androgel zonder recept verkrijgen

Home  >>  Uncategorized  >>  Androgel zonder recept verkrijgen

Androgel zonder recept verkrijgen

On augustus 9, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Androgel is een actueel 1% testosteron gel. Het wordt gebruikt om de symptomen van lage testosteron te behandelen zoals een gebrek aan energie (extreme vermoeidheid) en libido, broze botten, depressie en slechte spiertonus. Androgel Testosteron gel werkt door toevoer van testosteron in het lichaam te verhogen, ter vervanging van de testosteron die gewoonlijk worden geproduceerd door het lichaam. Merknaam Androgel is vrij duur, maar gelukkig is er een generieke versie van gelijke FDA goedgekeurde kwaliteit genoemd Androfil Gel. Het is veel goedkoper en bespaart een hoop geld. Androfil Gel is een 1% actueel Testosteron Gel net als Androgel en wordt gemaakt door Cipla Labs. Het komt in vijf (5) gram dozen waarvan 10 zakjes per doos.

Hoe te gebruiken Androgel

De medicatie is in een gelvorm, verzegeld voor eenmalig gebruik. De sachets hebben elk een 5 mg dosis testosteron. Wanneer toegepast op de huid, worden de testosterone geabsorbeerd in het lichaam. De meeste mannen krijgen 5 mg, of een zakje, van Androgel dagelijks voorgeschreven. Af en toe is een hogere dosering van twee pakjes aanbevolen, maar vanwege het verhoogde risico op ernstige bijwerkingen zal dit alleen expliciete onder arts instructies geschieden.

De gel is licht ontvlambaar; vermijd roken en open vuur totdat het gedroogd en bedekt is. Zelfs resten van de gel kan testosteron doorgeven aan andere mensen of dieren, pas dus hier extra mee op. Reinig alle oppervlakken van de gel en gooi sachets zorgvuldig weg. blootstelling aan testosteron kan ernstige schade aan de ongeboren foetussen, opgroeiende kinderen, en dieren veroorzaken. Overmatig gebruik kan leiden tot gevaarlijke bijwerkingen. Gebruik nooit meer dan de voorgeschreven dosis van de arts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *