Androgel kopen voor mannen.

Androgel, wat is het?

Home  >>  Uncategorized  >>  Androgel, wat is het?

Androgel, wat is het?

On juli 31, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Wat is AndroGel ?
AndroGel  is een gereguleerde stof (CIII), is een dagelijkse testosteron vervangende therapie (TRT), die kan helpen om je testosterongehalte weer te normaliseren bij dagelijks gebruik. Het wordt gebruikt voor volwassen mannen die lage of geen testosteron hebben als gevolg van bepaalde medische aandoeningen. Het is niet bekend of AndroGel veilig is of effectief is voor mannen die lage testosteron als gevolg van veroudering en behandeling hebben.

In een klinische studie van 274 mannen die lage testosteron hadden werd AndroGel gebruikt en een aantal gebruikte een placebo. Van de mannen die AndroGel eenmaal gebruiket per dag gedurende 16 weken, hadden 82% hun testosteronspiegel weer normaal in vergelijking met 37% van degenen die placebo gebruiket.

AndroGel is de # 1 voorgeschreven testosteron vervangende therapie (vanaf april 2015). De testosteron in AndroGel zijn hetzelfde als het testosteron dat je lichaam natuurlijk aamaakt. AndroGel kan overgebracht worden van je lichaam naar anderen. Dit kan gebeuren als er andere mensen in contact komen met het gebied waar de AndroGel werd toegepast. Vrouwen en kinderen moeten contact met de ongewassen of ongekleed gebied waar AndroGel toegepast is vermijden. Patiënten moeten strikt aan de aanbevolen gebruiksaanwijzing houden.

Voordelen en risico’s van AndroGel
AndroGel is een heldere, reukloos en geconcentreerd sneldrogend gel. En het komt in een verpakkingen in de vorm van een afgemeten dosis pomp en een gel. Zodat jij en je arts kan kiezen wat het beste werkt voor jou. AndroGel is beschikbaar met de meeste verzekeringen. Neem contact op met je verzekering plan om meer details over je dekking te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *