Androgel kopen voor mannen.

Androgel tegen verjonging, hoe werkt deze testosterongel

Home  >>  Uncategorized  >>  Androgel tegen verjonging, hoe werkt deze testosterongel

Androgel tegen verjonging, hoe werkt deze testosterongel

On augustus 9, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Een van de meest gebruikte medische producten voor de behandeling van lage T is AndroGel. Het medicijn is ontwikkeld door Brussells-gebaseerde farmaceutische bedrijf Solvay Pharmaceuticals, en goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) in 2011 voor gebruik door mannen gediagnosticeerd met lage Testosterone. Een van de grootste risico’s met AndroGel en andere testosteron producten is de stijging van cardiovasculaire gebeurtenissen, zoals hartinfarcten en beroertes. De makers van AndroGel hebben nu een groeiend aantal rechtszaken die zijn ingediend door mannen die beroertes, hartaanvallen en bloedstolsels hebben over gehouden aan het gebruik van de drug.

Volgens een studie gepubliceerd in JAMA, in 2011 had bijna een op de 25 mannen last van hun hart na gebruik van Androgel. De markt voor testosteron gels is gelukkig geëvolueerd, want er is een honger onder de mensen en omdat er reclame is willen velen het wel proberen. Het probleem is dat niemand heeft bewezen dat het werkt en als we de risico’s ernaast leggen, dan is dat wel een beetje riskant allemaal.

Alvorens je dus ermee start, consult eerst de dokter en ga op advies van de dokter deze medicijn slikken. Dat is het meest veilige manier deze Androgel te gebruiken. Koop het ook altijd alleen met recept en volg alle instructies nauwkeurig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *