Androgel kopen voor mannen.

Androgel Gebruikstips

Home  >>  Uncategorized  >>  Androgel Gebruikstips

Androgel Gebruikstips

On juli 31, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Het toepassen van Androgel is vrij eenvoudig:
Gebruik de volledige inhoud van een sachet (tenzij anders aangegeven) door te wrijven in een gewassen en gedroogde huid van de bovenste armen, schouders of de buik. Je kan je handen wassen onmiddellijk na dat je dit gedaan hebt om per ongeluk contact met andere delen van het lichaam of oppervlakken te voorkomen.
Wacht ongeveer 5 minuten voor de gel volledig gedroogd is en alvorens je kleding aan doet. Wacht minimaal 2 uur voor het douchen, zwemmen of anderszins wassen. Was de toedieningsplaats grondig met water en zeep alvorens in contact te komen met de huid van een andere persoon. Gooi zakjes, ongebruikte gel en reinigingsmiddelen direct weg om toevallig contact met de andere leden van het huishouden te vermijden, met inbegrip van huisdieren.
Veel mannen zien een zekere mate van verbetering slechts enkele dagen na het begin van de behandeling met Androgel.

Onbedoelde Contact Risico

Iedereen die van plan is om  Androgel te  kopen moet het risico dat dit product oplevert ten opzichte van anderen in het huishouden begrijpen. Zelfs kortstondig contact met een resterende sporen kunnen genoeg testosteron overdragen die schadelijk zijn voor kinderen en zwangere vrouwen; het kan interfereren met de juiste ontwikkeling van de nog steeds groeiende lichamen. Zorg ervoor dat alle sporen van Androgel onmiddellijk worden gereinigd, met inbegrip van oppervlakken die in contact komen met open zakjes, kleding etc. Materialen die worden gebruikt om de gel oppervlakken schoon te maken moeten ook goed gereinigd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *